Fax: 031.816.54.70

Casa mea e verde

click pentru mai multe detalii
  • 383

Description

Proiectul “Casa mea e verde” vizeaza implicarea profesorilor şi elevilor într-o campanie de educare şi conştientizare a populaţiei, în ceea ce priveşte protecţia mediului.
Se urmăreşte ca, prin implicarea factorilor educativi şi a elevilor, activităţile derulate prin proiect sa ajute la sporirea acţiunilor de tip ecologic şi de protecţie a mediului, fără a fi nevoie, de conducere centralizată sau de impuneri legislative.
Cele 4 scoli in care se vor derula actiuni informativ-educative si practice de constientizare a tinerilor asupra necesitatii protectiei mediului sunt Scoala nr. 86, Scoala nr. 87, Scoala nr. 88, Scoala nr. 195
Obiectivul general al proiectului il reprezinta conştientizarea  privind importanta activităţilor ecologice şi de educaţie in domeniul protecţiei mediului, respectiv capacitatea de a percepe si interpreta “starea de sanatate” a mediului inconjurator si de a dezvolta actiuni necesare pentru imbunatatirea acestuia.
Obiectivele specifice propuse in cadrul proectului sunt urmatoarele:
– Cunoaşterea legislaţiei referitoare la protecţia mediului;
– Educarea tinerei generaţii în ceea ce priveşte protecţia mediului si efectele schimbarilor climatice asupra mediului inconjurator;
– Responsabilizarea şi antrenarea tinerilor în activităţi ecologice;
– Ecologizarea zonelor verzi degradate.

Details

Back To Top